Districte: l’Europa ha d’esperar 3 anys a canviar la gespa

Esports

La queixa de l’Europa pel mal estat de les instal·lacions del Nou Sardenya i d’un grup de mares vinculades al futbol base i crítiques amb l’estat del camp de l’Àliga no ha obtingut resultats immediats ni els obtindrà: la consellera d’Esports del districte, Àngels Tomàs, ha admès aquest dilluns als micròfons de Ràdio Gràcia que concretament a la gespa del Nou Sardenya li queden “tres anys, ja que per temporalitat no li toca”, en relació amb altres peticions d’instal·lacions esportives que hi ha a la resta de la ciutat. El posicionament del Districte, que la setmana passada a través de fonts municipals es va mullar només en la immediatesa -encara sense data- de la millora de la il·luminació, ha caigut com una galleda d’aigua freda, després d’una taula rodona en la qual hi han participat tots els partits amb representació municipal i on els conductors del programa InfoGràcia Esports han aportat xifres clarificadores de l’ús intensiu del camp principal del club per justificar la renovació, com el fet que l’estadi tingui 1.010 usuaris entre totes les categories. També, com a dada, ha sortit l’afer de l’IBI, on l’Europa denuncia una discriminació amb altres clubs de la ciutat perquè ha de pagar 66.000 euros anuals. Els partits s’han mostrat a favor d’una reforma estructural del Nou Sardenya i d’una renegociació almenys de l’IBI. En el vessant esportiu, l’Europa rep el San Cristóbal, un nouvingut a la categoria que està completant una gran temporada. Els escapulats, que acostumen a encallar-se contra els equips nous de Tercera, només han guanyat un partit dels últims vuit disputats.