El coll d’ampolla del Portell només permetrà entrar a veïns i serveis

Societat

Després del cert èxit aconseguit amb els senyals de prohibit aparcar a l’entorn de l’escola Virolai, la comissió d’urbanisme del Coll ha aprovat aquest dimarts una proposta del Districte per regular l’accés des del carrer Santuari i el barri del Carmel cap a l’anomenat coll d’ampolla del Portell amb senyals que només permetran el pas de veïns i serveis. Aquesta és la primera de les mesures del nou pla de mobilitat del barri que pretén expulsar el trànsit de pas i pacificar a mig termini una desena de carrers. El coll d’ampolla, després del llarg debat que arrossega des del mandat passat, es regularà aquest febrer amb dues senyals: una a l’entrada del coll d’ampolla, que prohibirà explicitament el pas d’entrada excepte per a veïns i serveis i una altra per al trànsit que vingui del Carmel cap a Mare de Déu del Coll, impedint el gir a l’esquerra i l’entrada a Ceuta-Portell. D’altra banda, no hi ha acord encara sobre la regulació de la bifurcació de Farigola-Torrent del Remei.