L’Europa només suma 8 dels últims 27 punts i s’encalla a la lliga

Esports

Una victòria, cinc empats i tres derrotes, o el que és el mateix, l’Europa només ha sumat vuit punts dels últims 27 possibles, un balanç pobre per un equip que  de mica en mica es va allunyant la zona de playoff i es va quedant en terra de ningú. En aquestes nou jornades, els graciencs només han aconseguit derrotar el Martinenc, que és el cuer de la classificació, i ho van fer de forma agònica, gràcies a un penal molt criticat pels del Guinardó que va transformar Alfons Serra en els últims instants del partit. És preocupant la quantitat de punts que s’estan escapant del Nou Sardenya aquesta temporada on l’equip ha guanyat només tres partits, n’ha empatat sis i n’ha perdut tres més. Els escapulats només han sumat 15 punts al Nou Sardenya dels 36 que n’hi ha hagut en joc. Per més inri, rivals de la part baixa de la classificació, com ara el Martinenc, la FE Grama o el Castellefels, han aconseguit empatar els partits disputats al camp gracienc. A més a més, l’última victòria de l’Europa a casa va ser contra L’Hospitalet, un espectacular 3 a 0, a la jornada 15 disputada l’11 de novembre. Martínez o Soto no travessen l’estat de gràcia amb la qual havien estat jornades enrere, Fode és avui dia el jugador més desequilibrant de la davantera, però tornar al camí de la victòria també depèn de tornar a no encaixar gols amb tanta facilitat. En aquests últims nou partits, només en un (l’empat a zero contra el Figueres), l’equip de Vilajoana ha deixat la seva porteria a zero. El rival d’aquesta jornada és el Santboià, un rival a priori propici per tornar a sumar de tres en tres, ja que ocupa el penúltim lloc a la classificació, té la permanència pràcticament impossible i es troba en una dinàmica molt negativa. En els últims deu partits han encadenat nou derrotes i només una victòria, això sí, va ser contra el Sant Andreu per 1 a 0.   L’Europa es queda sense Fode. L’Espanyol, club propietari de la fitxa de l’extrem ha decidit finalitzar la seva cessió a l’Europa i cedir-lo al CD Ebro de Segona B. Fode ha jugat 13 partits amb la samarreta escapulada, 6 d’ells com a titular, i ha marcat un gol. En els últims partits Fode estava sent un corcó per les defenses rivals desequilibrant des de la banda esquerra de l’atac.