Victòria amb doblet d'Èric (0-2)

Esports

[caption id="attachment_22628" align="alignleft" width="300"] Jordi Batuecas[/caption] Segona victòria de l'any, la segona fora de casa després de superar el Santboià per 0 a 2 amb dos gols d'Èric abans del descans. El partit ha començat bastant espès, sense ocasions clares i sense dominador clar del joc. El primer avís ha estat d'Èric però el seu xut ha sortit per sobre el travesser. A poc a poc l'Europa s'ha anat fent amo i senyor del partit, però sense encert en l'última passada. Abans d'arribar al descans i amb només cinc minuts de diferència han arribat els dos gols d'Èric, el primer després d'aprofitar una bona assistència de Gabi, i el segon aprofitant un mal refús del porter local. A la represa, l'Europa ha intentat marcar el tercer gol, davant d'un rival molt desencertat. Èric hauria pogut fer un hat-trick, i Soto, Varona i Martínez també han tingut ocasions per eixamplar la diferència, però la punteria i el porter local ho han evitat. El Santboià només ha tingut una ocasió clara, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.