Mobilització per l'enderroc de Ca La Trava i de nou pintura a la façana del Districte

Política

La mobilització en marxa d'aquest dijous al matí a l'entorn de Ca La Trava, l'antiga casa okupada per famílies i persones en perill de desnonament de Travessera de Gràcia 154, ha registrat alguns incidents com el creuament de contenidors i l'esclat de globus de pintura vermella contra la façana del Districte. Els manifestants també han aconseguit accedir a l'edifici antigament okupat fins al terrat. Es dóna la circumstància que el Districte havia iniciat els treballs de repintada de la façana la setmana passada justament ara que feia dos mesos de la mort d'un dels residents a Ca La Trava, la Sindy, i que la manifestació de protesta posterior es va acabar amb el llançament de globus amb pintura al Districte, i que l'autoritat local preveia estrenar la nova façana per Sant Medir. De fet, la grua que està fent els treballs encara estava a mitja feina. [Fotos: Acció Llibertària de Sants]