La piscina de la Creueta es refarà del tot aquest estiu

Societat

El procés tècnic ha estat llarg i complex, només per fer un diagnòstic de la problemàtica, fins al punt que els tècnics municipals han contactat amb l’empresa i extreballadors de la reforma de 2004. La conclusió és clara: si abans el llac de la Creueta es convertia en piscina durant uns mesos, ara la reforma es traduïrà en una piscina que serà llac durant uns mesos. El projecte contempla picar tot el vas i impermeabilitzar tota la base i dotar el dipòsit d’una nova pell que compleixi els estàndards de piscina. L’altra opció descartada contemplava aquest repic del vas per localitzar el punt concret de fuites, però aquesta investigació prèvia hagués allargat encara més l’encàrrec de projecte i la dotació de pressupost. L’únic serrell que queda per determinar és el tancament parcial o total del parc mentre durin les obres.