Un Europa de dues cares suma tres punts patits (3-2)

Esports

Dues parts, dues monedes, dues cares ha tingut l'Europa en el partit contra el Reus on els escapulats han marxat al vestidor amb una clara avantatge de 3 a 0, però els reusencs han reaccionat a la segona meitat, l'Europa ha anat a menys i han ajustat el marcador fins al 3 a 2 final. El partit ha començat molt bé pels interessos escapulats quan al minut 13, Soto ha assistit a Martínez que ha inaugurat el marcador. Només quatre minuts més tard, Alfons Serra ha fet el gol del partit amb un espectacular gol olímpic que ha sorprès el porter visitant i s'ha convertit en el 2 a 0. Just abans del descans, Èric l'hi ha pres la cartera al defensa i sol davant del porter ha fet el 3 a 0 que semblava definitiu. La segona meitat ja ha començat molt diferent quan RubenEnri ha escurçat distàncies amb un xut creuat que ha superat Marc Priego. Alfons Serra i Soto haurien pogut sentenciar però no han pogut, i al minut 73, Iker ha fet el 3 a 2 que ha posat la por al cos als escapulats i ha deixat el partit obert en el tram final. Al temps afegit, Enri havia aconseguit el gol de l'empat però no ha pujat al marcador per fora de joc del davanter reusenc. Al final l'Europa ha sumat els tres punts que el deixen a cinc punts de les posicions de playoff.