Apartat el cap d'administració del Claret per un presumpte cas d'abusos sexuals

L'escola Claret del Camp d'en Grassot ha apartat de l'actual feina com a cap d'administració el Pare Figueres, exdirector del centre als anys 80, després que diversos exalumnes l'hagin acusat d'abusos sexuals. Els fets s'han precipitat a partir de la intervenció d'un usuari anònim a les xarxes socials que descrivia els abusos del mossèn aprofitant que els nens sortien de la dutxa i els 'ajudava a assecar-los'. Altres exalumnes han corroborat el fil d'aquest denunciant i alguns ho han explicat a l'Independent. "Amb sis anys un nen ja se sap assecar; ho hem comentat amb els companys i tothom coincideix en els fets", ha apuntat un activista gracienc exalumne del Claret. El centre ha fet un comunicat on notifica la decisió d'apartar el presumpte agressor, el qual ja no figura com a cap d'administració de l'escola al web.