El Roig Robí, La Pepita i el Garden Pizza by Rafa Panatieri finalistes dels Premis Barcelona Restauració

Societat

La segona edició dels Premis Barcelona Restauració que van néixer amb les categories de “Qualitat Gastronòmica”, “Integració en el barri” i “Local notori o innovador”. Entre els 30 restaurants candidats a aquests premis hi havia el Roig Robí, La Pepita i el Garden Pizza by Rafa Panatieri cada un en una de les diferents categories.

Del Roig Robí (carrer Sèneca, 20), candidat en l’apartat de “Qualitat Gastronòmica”, s’ha valorat que és un restaurant de més de 30 anys de cuina tradicional catalana adaptada a l’actualitat i d’una gran qualitat gastronòmica. De La Pepita (carrer Còrsega, 343), que és un local agradable que entre setmana ofereix menús pels treballadors de la zona, i que el tracte i la cuina és molt bo. Finalment, del Garden Pizza by Rafa Panatieri (carrer Encarnació, 51), que és una pizzeria ubicada en una casa rehabilitada de 1870 on conviuen elements modernistes amb altres contemporanis donant-li una estètica única.

Finalment però, els guanyadors han estat la Granja Elena, de Sants-Montjuïc, el Tomàs de Sarrià, i En Ville de Ciutat Vella.