Els pals aturen l’Europa (0-0)

Esports

Gran partit al Nou Sardenya entre l'Europa i el Terrassa, un equip que ocupa posicions de playoff. Els escapulats han buscat amb insistència la porteria visitant, Cano i Alberto haurien pogut donar els tres punts, però les seves rematades s'han estavellat contra el pal.

El partit ha començat amb molt ritme, Varona de cap ha rematat alt al minut 5 de partit, i l'exescapulat Nils ha tingut una clara ocasió un minut més tard. Martínez ha tingut la segona oportunitat escapulada abans del descans en un partit amb molta lluita per part dels dos equips.

La segona meitat ha començat amb una nova ocasió escapulada, Gabi ha engaltat un xut creuat que ha marxat fregant el pal. Cano també ho ha intentat de fora l'àrea i el seu xut ha marxat fora per ben poc. L'Europa seguia apretant, i a deu minuts pel final ha arribat l'ocasió més clara, el porter visitant ha enviat a corner un fort xut d'Elo i el corner l'ha rematat de cap Cano al pal i el refús l'ha rematat Alberto al travesser. L'Europa ho ha intentat fins al final però no ha aconseguit desequilibrar el marcador.