Kynodont tanca una etapa ‘negra’ i es posiciona com a clínica de proximitat

Societat

El proper mes d’octubre es compliran dos anys des que la nova directora de la clínica Kynodont, Tatiana Hernando, va entrar per la porta del número 202 de Torrent de l’Olla, un històric centre odontològic, per recuperar la confiança de pacients i proveïdors després d’una etapa crítica amb molts problemes econòmics de l’anterior propietari. Va entrar per ajudar la seva família, que “havia estat enganyada i s’havien acumulat els deutes”. “No ha estat fàcil però si s’ha solucionat la complicada situació que vam heretar, amb tots els deutes i els perjudicis que va causar a tothom, és gràcies al barri i a totes les persones que entren de nou a la clínica”, assegura Tatiana. Els canvis que han anat incorporant el seu equip no només han estat d’imatge (canvi de nom, treure el vinil de les finestres i deixar entrar la llum o optar per les xarxes socials com a canal de comunicació amb veïnat i pacients). “Les persones que hi treballen són fonamentals així que la majoria estan vinculades al barri, perquè un dels nostres pilars és la proximitat, i això abans no passava”, justifica la directora, i reconeix que la transparència, la família i la diversió també són trets diferencials d’aquesta nova etapa. Precisament, ara estan treballant en una nova pàgina web que reforci aquests principis i s’allunyi dels aspectes més tècnics. “És fonamental, també, oferir tots els serveis odontològics amb la millor infraestructura”, clou Tatiana.