Sant Medir, enguany el 4 de març

Societat

Gràcia celebra el proper dilluns 4 de març una nova edició de la festa de Sant Medir. Hi participaran 25 colles, 1.100 romeus i romeves, 570 músics, 320 persones que conduiran els cavalls i els camions i portaran caramels, i 240 cavalls, 65 camions i 18 carros. A partir de les 9 del matí les diferents Colles de Sant Medir desfilaran pels principals carrers i places de Gràcia. Cap al migdia, totes les colles participaran a l’aplec que s’organitza al voltant de l’Ermita de Sant Medir, a la serra de Collserola. I a partir de les 15:00 h s’aniran concentrant i preparant per la desfilada final, on recorreran el carrer Gran de Gràcia, des del carrer Nil Fabra fins al Pla de Salmerón. 

Dilluns 4 de març, pels principals carrers i places de la Vila a partir de les 9 h