Urbanisme i nomenclàtor centren l’últim ple

Política

El mandat s’acosta al final i arriba el temut i llarg ple anomenat escombra, el qual recull els últims acords efectius que vol portar a validació el govern. Aquest dilluns els grups municipals han despatxat l’esborrany de l’ordre del dia en el marc de les comissions consultives, on s’ha fet palès que els projectes urbanístics i el nomenclàtor centraran bona part del ple, a més de dos informes de recull de mesures sobre gentrificació i acció comunitària que s’han perfilat i fet en aquests quatre anys. En l’apartat d’urbanisme s’aprovaran la modificació de límits del districte, els habitatges dotacionals de Kasa de la Muntanya i Manuel Torrente, la desafectació del Passatge Conradí i un pla especial afegit al futur centre cívic de la Casa Junyer-Canals, a Vallcarca. Tots els temes han estat a bastament avançats informativament en aquest setmanari. 

Pel que fa a nomenclàtor s’haurà de validar la denominació de Consol Casals per al nou mirador del Park Güell per l’entrada de Baixada de la Glòria i el canvi de Santa Rosa, Santa Magdalena i Santa Àgata per Rosa Puigrodon, Magdalena E. Blanch i Àgata Trilla. En aquest àmbit, hi ha novetats d’última hora: el rebateig de l’avinguda Príncep d’Astúries, està ballant de dates per un possible endarreriment en el lliurament de plaques. La festa, en tot cas, del 24 de març, no la impulsarà l’Ajuntament.