Atracament i ferits al bloc on Valls té la seu

Política

La candidatura de Manuel Valls a l’alcaldia de Barcelona, que està pivotant en un dels seus principals argumentaris al voltant de la seguretat, va patir dimarts a la tarda un ensurt en conèixer que s’havia produït un atracament amb ferits justament al bloc on hi ha les oficines centrals de l’alcaldable, al número 118 del passeig de Gràcia, als Jardinets a tocar del carrer Bonavista.

Els fets van succeir cap a les quatre de la tarda quan dues persones van entrar a l’edifici presumptament encaputxats i armats amb pistoles i van pujar fins a una de les portes del tercer pis -dues plantes per sota del local del candidat-, on van entrar i colpejar almenys a dues persones, de 30 i de 60 anys. Segons va explicar el digital Metrópoli Abierta, agents dels Mossos d’Esquadra van entrar a la finca poca estona després amb les armes desenfundades però ja no hi van trobar els assaltants. Un portaveu de l’oficina del candidat Valls no va voler fer cap comentari al respecte més enllà de la casualitat del lloc dels fets.

La investigació oberta, combinada amb la intervenció de tres ambulàncies que van atendre els dos ferits, encara va arribar a temps de localitzar sang al replà del tercer pis i un jersei i un dels passamuntanyes tirats pel terra al carrer Apel·les Fenosa, el més estret i secundari que puja des de Bonavista cap a Gràcia.