Dona i futbol, amb Pili Porta i Nany Haces

Esports

Les jugadores del primer equip de l’Europa, Pili Porta i Nany Haces participaran dissabte a la tarda a la xerrada El paper de la dona al futbol. Present i futur que es farà a la seu d’El Polvorí (Roger de Flor, 259). Porta és una de les capitanes del primer equip de l’Europa i Haces no només és jugadora del primer equip, sinó que també és l’entrenadora del filial femení escapulat. Totes dues explicaran les seves experiències en el món del futbol i el seu punt de vista d’un esport tant marcat pel gènere masculí. També formarà part de la xerrada l’àrbitre professional, Ainara Acevedo, amb experiència a la màxima categoria femenina de futbol.

La xerrada començarà a 2/4 de 7 de la tarda, però les portes del local s’obriran a partir de les 5, perquè els assistents puguin anar entrant.