L'Europa perd el tren del playoff (0-3)

Esports

L'Europa ha perdut de forma clara contra el Granollers per 0 a 3 i suma la segona derrota consecutiva que l'allunyen del playoff de forma pràcticament definitiva.

Gris partit dels escapulats, Priego ha salvat l'Europa del primer gol després d'una bona rematada de l'exdavanter gracienc, Civil. Èric ha tingut la primera oportunitat de l'Europa amb un fort xut que s'ha trobat amb el pal i que hauria pogut canviar el rumb del partit, però deu minuts més tard, Guillem ha rematat al segon pal i ha fet el primer gol dels vallesans. El gol ha deixat tocat als escapulats que no han tingut capacitat de reacció i no han pogut generar més perill a la primera meitat.

La segona part ha començat amb la mateixa tònica, i quan s'apropava l'hora de joc, el Granollers ha fet el 0 a 2, obra d'Oriol Molins. La sentència ha arribat al minut 74, quan Civil de cap ha marcat el 0 a 3.