La 5a GraviCros bat el rècord d’inscripcions

Esports

Aquest diumenge se celebra una nova edició de la GraviCros 3x1, la cursa organitzada per l’Escola Gravi (vegeu L’Independent núm. 743), que cada any compta amb una xifra més elevada de participants que s’apunten a aquesta cursa familiar, cooperativa, adequada a qualsevol edat, pel parc de la Creueta del Coll. En aquesta edició s’han inscrit un total de 670 corredors, que formaran 255 equips diferents en les sis categories de competició que hi ha, entre ultramini i infantil. La principal característica d’aquesta cursa és que es corre en equips de tres persones, format per un component de la categoria i dos acompanyants més grans que acostumen a ser amics o familiars. Les curses començaran a partir de 2/4 de 10 del matí i acabaran als voltants de les 12 del migdia.

Aquesta edició de la GraviCros també serveis perquè aquells qui ho vulguin puguin col·laborar amb Pallapupas. Els organitzadors han posat a la venda una samarreta de la cursa a un preu de 5 euros, i per ara han pogut destinar més de 1.000 euros a aquesta entitat benèfica. Al llarg del matí de diumenge, al parc de la Creueta del Coll hi ha diferents tallers des de 2/4 d’11 fins a 3/4 d’1, quan començarà la festa a ritme de la batucada, que també animarà els corredors al llarg de tota la cursa.

L’Escola va organitzar el passat dissabte una festa prèvia a la cursa amb actuacions de zumba i batucada. L’esplanada de davant del CEM Olímpics a la Vall d’Hebron es va omplir d’assistents que van passar el matí ballant al ritme i la percussió de Tocats x Gravi i Reperkutim.