El Club Ariel estrena secció d’escacs

Esports

El Club Ariel, situat al carrer Maignon, número 16, estrena una nova secció al club a banda de la de tennis taula, la de bridge i la d’air hockey. Els escacs seran la quarta secció del club, i per celebrar la seva estrena ofereixen a tots els assistents, tant si son socis del club com si no, dues classes obertes els dilluns 18 i 25 de març.

Aquesta nova secció és possible gràcies a l’acord al qual ha arribat el Club Ariel amb l’escola EDAMI, situada al carrer Francisco Giner, 42. L’horari de les dues classes de portes obertes seran de 6 a 7 de la tarda pels més petits i de 7 a 2/4 de 9 pels adults.

A l’abril començaran les classes regulars, i els alumnes es distribuiran per grups en funció del seu nivell de coneixement. Els cursos inclouen tot el material necessari per millorar i practicar el joc.