L'Europa trenca la mala ratxa contra l'Ascó (2-1)

Esports

Després de tres derrotes consecutives, l'Europa ha derrotat l'Ascó per 2 a 1, malgrat que els visitants s'havien avançat al marcador. Amb aquests tres punts, els escapulats es queden en desena posició a deu punts del playoff.

Partit nocturn disputat al Nou Sardenya que ha començat amb poc ritme i amb tres aproximacions de l'Europa, la primera a càrrec d'Elo, la segona protagonitzada per Prats, i la tercera de Xavi Camps, però totes tres han acabat amb aturada del porter local en dos temps. Passada la mitja hora de joc ha arribat el gol de l'Ascó, pilota al vèrtex de l'àrea escapulada, i Marcel amb un gran xut ha fet el 0 a 1. Elo ha intentat igualar el marcador abans del descans, però el seu remat ha sortit desviat.

La represa ha anat bé als graciencs que han sortit al camp amb una marxa més, i quan només s'havia disputat un minut de la segona meitat, Martínez ha fet una gran jugada personal i ha cedit la pilota a Elo que sol ha fet l'empat a un. L'Europa ha seguit insistint buscant el gol de la remuntada, Elo, Guillen i Serra han tingut oportunitats, però finalment ha estat Soto qui després d'una altra gran jugada de Martínez ha fet el 2 a 1. L'Ascó s'ha quedat amb deu jugadors per l'expulsió d'Artur i el marcador ja no s'ha tornat a moure.