Un gran Europa acaba amb La Pobla de Mafumet (0-4)

Esports

L'Europa va mostrar la seva millor versió a La Pobla de Mafumet, va guanyar el partit per 0 a 4 i va sumar la segona victòria consecutiva de la setmana.

El partit va començar de la millor manera possible, quan només s'han jugat sis minuts, una gran assistència de Martínez la va aprofitar Gabi per inaugurar el marcador. Els locals han tingut la rèplica deu minuts més tard, però la rematada ha picat al travesser. Abans del descans, primer Martínez i després Gabi, van intentar ampliar l'avantatge, però el marcador va arribar al descans amb el 0 a 1.

La segona part va tenir un inici similar a la primera, abans del quart d'hora de joc, Gabi va servir una assistència llarguíssima a Èric que entre els centrals va controlar i va batre de forma magistral el porter local. El gol va fer molt mal als locals que van abaixar els braços, i Alberto va fer el 0 a 3 de cap, i Elo el 0 a 4 al tram final del partit.