3 equips dels Lluïsos, entre els millors del tennis taula

Esports

Durant la Setmana Santa se celebrarà a Valls la fase final del Campionat de Catalunya de tennis taula on hi participaran els 12 millors equips de Catalunya de cada categoria, i entre ells hi haurà tres equips dels Lluïsos de Gràcia. El passat cap de setmana, a Bàscara (Alt Empordà) es va disputar la fase prèvia per equips, i dels sis conjunts graciencs que hi van participar, tres d’ells van aconseguir el bitllet per la fase final.

Els tres equips afortunats han estat l’aleví (Jofre Escoda, Martí Ruiz i Víctor Rodríguez), l’infantil A (Marc Izquierdo, Olinga Mottahedeh, Jofre Escoda i Martí Ruiz) i el sub21 (Bernat Folch, Neil Martorell i Ferran Guardiola). Els responsables de la secció s’han mostrat molt satisfets amb el paper de tots els palistes graciencs participants.