En l'últim sospir (1-0)

Esports

Victòria de l'Europa, en el derbi contra el Sants, en el temps afegit i des del punt de penal, després que Alfons Serra transformés un penal provocat per ell mateix. El partit ha servit perquè Joan Compte debutés defensant la porteria de l'Europa amb una bona actuació.

El partit ha començat amb un córner perillós a favor de l'Europa, que ha xutat en curt i finalment el xut d'Èric l'ha refusat un defensa al segon pal. El partit ha seguit amb un ritme baix, sense ocasions per part dels dos equips fins que Joan Compte ha fet l'aturada del partit, ha evitat el gol visitant desviant amb el cos un u contra u d'Aleix. Amb l'empat a zero i pràcticament sense ocasions escapulades s'ha arribat al descans.

Oumar i Varona han entrat a la segona meitat per intentar posar una marxa més al partit, i ha estat el central qui ha tingut una de les ocasions més clares del partit amb un xut després d'una passada d'Elo que ha sortit desviat per poc. L'Europa ho ha seguit intentant davant d'un rival que s'ha mostrat inofensiu en l'aspecte ofensiu, i amb el minut 90 complet Alfons Serra ha transformat un penal provocat per ell mateix.

L'Europa queda setè a la classificació, a vuit punts de les posicions de playoff a set jornades pel final.