L’Europa renova Vilajoana abans de visitar el camp del líder

Esports

El projecte esportiu de l’Europa de cara la temporada 2019/2020 ja té les dues primeres cares, la del tècnic, David Vilajoana que aquesta setmana ha signat la seva renovació per un any més al capdavant del primer equip, i la del migcampista Javi Prats que ha signat per dues temporades més.

L’actual entrenador de l’Europa va arribar al club l’estiu de 2013, procedent del Sant Ignasi, per fer-se càrrec de l’equip filial que aleshores militava a la Quarta Divisió, l’última del futbol català, i de mica en mica va anar aconseguint ascensos fins a deixar-lo a Segona Catalana. En total va dirigir 168 partits del filial escapulat abans de fer el salt a la banqueta del primer equip l’estiu passat. Aquesta temporada el tècnic ha dirigit 35 partits, on ha aconseguit 14 victòries, 10 empats i 9 derrotes, i de cara el curs vinent confiarà en el cos tècnic actual. El club i l’staff ja treballen en la planificació de la temporada vinent.

Javi Prats és fruit de la pedrera escapulada. El migcampista va arribar al club amb només cinc anys, i ha anat superant totes les etapes formatives fins a formar part de la primera plantilla el passat estiu on s’ha fet un lloc habitual a l’onze de Vilajoana. Aquesta temporada suma 30 partits, 26 com a titular on ha marcat un gol i ha repartit sis assistències.

En l’àmbit esportiu, aquesta setmana l’Europa té un repte majúscul amb la visita a la Feixa Llarga de l’Hospitalet, el camp del líder de la categoria, que no pot badar si no es vol veure superat pels seus perseguidors, el Llagostera i el Prat. Mentrestant, l’Europa arriba en una bona dinàmica després de guanyar els últims tres partits disputats, i amb poques coses en joc, ja que la zona de playoff queda a vuit punts de diferència, queden set jornades i hi ha set equips competint per aquesta quarta posició. En cas d’aconseguir puntuar, l’Europa aconseguiria la segona millor ratxa de la temporada.