Més llum per al comerç i repacificar Pérez Galdós

Societat

La farmacèutica Mireia Bargalló, que en els últims anys ha estat la portaveu dels comerciants a través de l’AVC Lesseps -avui virtualment extingida-, fa un balanç eminentment positiu de l’evolució de la plaça. “Han canviat moltes coses cap a millor fins i tot en els últims anys, com el nou parc infantil en el lloc del pipican previst i hem d’assumir que és la plaça que hi ha; ara cal mantenir-la”, apunta. El punt de vista dels comerciants, però, encara veu coses a millorar, sobretot en aquest eix de trànsit peatonal que va des de la sortida del metro fins als carrers que s’endinsen cap al nucli històric de Gràcia, sobretot el que baixa pel carrer Pérez Galdós. “Aquest carrer ha quedat estrany, encara té cotxes aparcats i li cal una millor peatonalització, perquè els comerços no acaben de funcionar”, argumenta Bargalló. A tall general, la farmacèutica també insisteix en la necessitat d’una il·luminació més generosa en alguns punts concrets de la plaça, a pesar que les grans estructures i el paviment ja en disposa.