Els Lluïsos-Acidh brillen al Campionat de Catalunya

Esports

Els Lluïsos de Gràcia van tenir una àmplia representació en els XXIX Campionats de Catalunya de bàsquet Special Olympics-Acell, que es van disputar al pavelló de Parets del Vallès. En categoria masculina, dos dels equips dels blaus es van proclamar campions, mentre que un altre va ser subcampió. En categoria femenina, un l’equip A va quedar classificat en segona posició, mentre que l’equip B, finalment ca acabar tercer.

D’altra banda, el sènior masculí dels Lluïsos afronta ara dues setmanes de descans abans d’encarar les tres últimes jornades de competició. El primer partit tornant de setmana santa serà el derbi gracienc contra el Vedruna, i les dues últimes seran contra el Girona i el Lliçà, dos rivals directes en la lluita per entrar a l’encreuament de quarts de final de la categoria. A Primera Catalana, el Safa Claror va consumar el descens de categoria.