L’Europa es converteix en l’equip més en forma a sis partits del final

Esports

Últimes sis jornades de competició a la Tercera Catalana, i l’Europa esgota les darreres opcions per ocupar l’última plaça que dóna accés a jugar el playoff d’ascens a Segona Divisió B. Després de superar unes setmanes fatídiques entre mitjans de febrer i mitjans de març, on l’equip va encadenar jornades sense guanyar i quan semblava que els graciencs es quedaven sense cap opció de jugar la fase final, els escapulats han capgirat la situació, han demostrat que no volen donar la lliga per acabada i que lluitaran fins a l’última jornada per acabar el més amunt possible.

Les últimes quatre jornades de competició s’han saldat amb victòries escapulades, la darrera contra el líder, L’Hospi, i els graciencs s’han convertit en l’equip més en forma de la lliga, ja que cap altre equip ha estat capaç d’aconseguir els últims 12 punts en joc. Aquesta bona dinàmica deixa l’equip classificat momentàniament en setena posició amb 55 punts, a vuit punts de l’Horta que ocupa la quarta plaça, i els de Vilajoana estan a només una victòria més d’igualar la millor ratxa de la temporada, quan l’equip va guanyar cinc partits de forma consecutiva entre les jornades 12 i 16.

Abans que acabi el mes d’abril, l’Europa afrontarà tres partits, dos al Nou Sardenya (Santfeliuenc 14/4 i Cerdanyola 28/4) i un lluny de l’estadi, a Vilafranca (18/4). Tots tres equips tenen en comú que ocupen una posició a la lliga pitjor que l’Europa, que tenen la salvació assegurada, i que s’han quedat sense opció de jugar el playoff, a excepció del Vilafranca que en té de mínimes. Els últims partits de lliga seran el mes de maig, i seran duels directes per ocupar aquesta última plaça, els derbis contra el Sant Andreu i l’Horta, que poden ser decisius per definir els llocs de playoff, i l’última jornada l’Europa visitarà Castelldefels que presumiblement tindrà la permanència assegurada.