Segueix la bona ratxa (1-0)

Esports

L'Europa ha derrotat el Santfeliuenc gràcies a un gol de Gabi a la segona meitat en un partit on el marcador hauria pogut ser més ampli, i ha encadenat la cinquena victòria consecutiva.

El partit ha començat amb dues ocasions escapulades, Elo i Uri han provat dos xuts que el primer l'ha desviat el porter i el segon ha marxat una mica massa alt. L'ocasió més clara de la primera meitat l'ha tingut Martínez que ha rematat una pilota rebotada des del terra i un defensa visitant ha aconseguit desviar la pilota sobre la línia de gol. Amb l'empat a zero s'ha arribat al descans.

A la represa, l'Europa ha seguit dominant, Elo ha tingut una nova ocasió i finalment Gabi ha inaugurat el marcador després d'una centrada d'Èric al segon pal. Lluny de tirar-se enrere, els graciencs han seguit atacant i buscant ampliar l'avantatge, però el marcador no s'ha tornat a moure.

El pròxim partit de l'Europa serà dijous al vespre al camp del Vilafranca.