Braçades solidàries en lluita contra el càncer

Esports

Per tercer any consecutiu, cinc nedadors del Club Natació Catalunya associaran els seus reptes esportius amb la solidaritat. El repte que enguany es plantegen el Cesc Granada, el Sergi Ureña, l’Oscar Rodriguez, l’Albert Borrell i el David Sullà és la quarta edició de la Travessa Solidària Oncoswim. El pròxim 1 de juny, la Fundació Oncolliga de Girona i Radikalswim organitzen aquesta travessa no competitiva que surt de L’Estartit i passa per les Illes Medes, Illes Formigues i acaba a Calella de Palafrugell.

Només hi participen 20 equips, cada un ha de recaptar com a mínim 500 euros per poder participar-hi i tots els fons recaptats es destinen íntegrament a la investigació per la lluita contra el càncer de mama triple negatiu, un subtipus de càncer molt agressiu que afecta sobretot dones joves.

L’equip dels nedadors del ‘Cata’ participarà amb el nom de Carril 3, en honor al número de carril on neden plegats la major part de l’any. Actualment han recaptat 1.390 euros, superant amb escreix el mínim per participar en la travessa, però s’han marcat com a objectiu estar al podi dels equips que més fons recaptin per a aquesta edició.