Orgull escapulat (2-1)

Esports

Nova victòria de l'equip escapulat en un partit on els graciencs han començat perdent, però han estat capaços de capgirar el marcador gràcies als gols a la segona meitat d'Èric i Alfons Serra.

El partit ha començat de la pitjor manera possible pels interessos escapulats, el Cerdanyola ha començat dominant i quan encara no s'havien jugat ni deu minuts de partit, un intent de xilena de Cano ha acabat als peus de Roger que ha marcat el 0 a 1. Els visitants han seguit apretant la sortida de pilota escapulada que tenien seriosos problemes per enllaçar bones passades. A mesura han anat passant els minuts, l'Europa s'ha trobat més còmode, Gabi amb un xut llunyà ha tingut la millor ocasió escapulada a la primera meitat.

La segona part ha estat completament diferent, quan s'havien jugat deu minuts de la represa, penal sobre Prats que ha fallat Èric en primera instància però ha fet el gol de l'empat en el refús. El Cerdanyols s'ha quedat amb un jugador menys per l'expulsió de David López després d'una clara falta sobre el debutant, Joel, i en el minut 69 ha arribat el segon gol, obra d'Alfons Serra després d'una bona jugada d'Èric. Al tram final del partit, Alberto ha estat expulsat, i Cano, per part dels visitants també, però el marcador ja no s'ha tornat a moure.