Empat al Narcís Sala (0-0)

Esports

Com ja és una tendència en els derbis, Europa i Sant Andreu van acabar empatant el partit, en aquest cas sense gols en un partit intens. El partit va començar amb un xut massa alt d'Èric i al minut 11 va arribar la jugada polèmica, amb un gol anul·lat al Sant Andreu per fora de joc de Noguera. La primera part va ser ensopida, sense massa més ocasions. Tots dos equips estaven més preocupats de no rebre ocasions que de com fer mal a l'equip rival, i pràcticament no va haver-hi ni una ocasió clara més per part de cap dels dos equips.

A la represa, el partit es va animar més, Elo i Soto van tenir dues ocasions clares en els primers cinc minuts, i el Sant Andreu va respondre amb una gran rematada de Kuku que es va estavellar contra el travesser. L'ocasió més clara de l'Europa va arribar al minut 70, un dos contra un d'Èric i Soto que no van saber resoldre bé i el xut d'Èric va rebotar en un defensa. El marcador no es va moure, i l'Europa va deixar el Sant Andreu pràcticament sense opcions de disputar el playoff.