Mostra d'entitats del Barri de la Salut a la plaça Sanllehy

Societat

Durant el dia d'avui, a la Plaça Sanllehy, les diverses entitats, col·lectius, serveis i centres del barri, han preparat diferents activitats: batucades amb Batucargol, el Centre d’acollida Gaudí i Reperkutim; tallers per a tota la família: Fes-ta el teu timbal (Batucargol), Pintacares (Associació de veïns del Park Güell – La Salut – Sanllehy), i Aprèn a fer castells amb els Castellers de la Vila de Gràcia; gaudeix a la trobada de la taula de gent gran – radars, i de les actuacions de la colla de sardanes del Casal Cardener i el concert – vermut de Salutem Rock.

Al migdia hi ha prevista una paella popular a càrrec dels veïns i veïnes de la Comissió de festes del Carrer Verdi de La Salut.

I per acabar el dia, actuació castellera a càrrec dels Castellers de la Vila de Gràcia i les colles convidades dels  Castellers de Castelldefels i Castellers d’Esplugues.