Derrota per la mínima (0-1)

Esports

L'Europa no ha pogut guanyar l'últim partit a casa de la temporada i ha acabat perdent contra l'Horta per 0 a 1. La victòria de l'Horta ha tallat una ratxa escapulada de 8 partits sense perdre i de dos mesos sense fer-ho a casa. L'Europa tancarà la lliga visitant el Castelldefels.

El partit ha començat amb un ritme baix, amb l'Europa intentant portar el pes del partit, però sense arribar a crear ocasions clares, tret d'una aproximació d'Oumar. Passada la mitja hora de partit han arribat les primeres ocasions, amb Èric com a protagonista, primer un xut de falta que ha sortit lleugerament desviat, i després una rematada que ha aturat el porter de l'Horta.

A l'inici de la segona meitat ha arribat el gol dels visitants després d'una bona jugada personal de Guillem. Després d'uns mals minuts, l'Europa ha buscat el gol de l'empat, i el porter Miguel Ramos ha tornat a ser decisiu per desviar un bon xut primer de Soto i després d'Èric. Finalment l'Europa no ha trobat el premi del gol i el marcador no s'ha tornat a moure.