El ‘Panot’ de Marc Ribas es presenta aquest dilluns

Societat

Després d’algunes setmanes de remodelació de l’espai i de transformació sobretot de la zona de cuina de Casa Fuster, el cuiner Marc Ribas ja ho té tot a punt per presentar aquest dilluns 13 l’arrencada oficial de Panot Restaurant, el seu projecte més ambiciós i l’aterratge definitiu a Barcelona de la seva proposta de cuina catalana noucentista. “Volem reivindicar, com ho fa el mateix edifici de Casa Fuster, la cuina burgesa i les aportacions dels indians”, va explicar el cuiner de TV3 a aquest setmanari (vegeu núm. 748).

Justament en aquesta línia de posar en valor la memòria històrica de l’edifici de Jardinets, els primers passos promocionals de Panot Restaurant a les xarxes van en la direcció d’explicar episodis del passat amb imatges d’època. “Al terreny on avui hi ha l’hotel Casa Fuster, va haver-hi abans la fàbrica de xocolata Chocolates Juncosa, apuntava el primer missatge. Encara hi ha hagut un parell de missatges més explicant la compra de la finca per part de Consol Fabra i Puig i l’encàrrec del seu marit Marià Fuster a Lluís Doménech i Montaner o la ubicació als baixos de l’edifici de la fàbrica i botiga de mobles Francesc Vidal.

El primer plat o provatura que Ribas ha ensenyat a Instagram es basa en els espàrrecs, si bé també va avançar al març que a la carta hi hauria llagosta a la catalana, suquet de gamba vermella o galantina de pollastre pota blava.