Racons de Contes posa punt i final a la temporada familiar de Lluïsos Teatre

Cultura

La quarta edició del Racons de Contes, organitzada a Lluïsos de Gràcia amb la col·laboració del Festival Píndoles, torna a l’entitat gracienca amb tres històries amagades de microrelats en format titelles, teatre d’objectes i ombres. L’espectacle , que serà itinerant i es farà fora del teatre, tindrà lloc el diumenge 2 de juny. Les històries van dirigides a infants a partir de 4 anys i enguany seran: Ves a dormir, gecko!, Històries de lletres i L’illa d’en Lluís. Cada conte tindrà una durada d’uns 12 minuts i tot s’integrarà en un espectacle d’una hora de durada, ja que entre conte i conte hi haurà un petit desplaçament per canviar l’emplaçament.

Aquesta és la 4a edició de Racons de contes que uneix els trets característics del Festival Píndoles i de la temporada familiar de titelles de Lluïsos Teatre. Amb aquest espectacle es posa punt i final a la programació per a públic familiar d’aquest curs l’entitat gracienca.

Lluïsos és, des de l’any passat, l’única seu del festival de microteatre fora del teatre que va néixer a l’Alberg de Mare de Montserrat, al Coll, i que es va traslladar el 2018 al Castell de Montjuïc, on ha establert el seu escenari principal. Enguany celebrarà cinquena edició els dies 7, 8 i 9 de juny. Durant tot el cap de setmana es programaran espectacles de curta durada, per a un nombre reduït d’espectadors en indrets singulars de la fortalesa. Espais habitualment tancats al públic, es converteixen en escenaris improbables d’obres inèdites de teatre breu i també de peces de disciplines com la dansa, la poesia, el circ o el teatre d’objectes.