Els Lluïsos de Gràcia cauen en el primer assalt contra el Ripollet

Esports

Els Lluïsos de Gràcia hauran de completar la feina que no van poder fer a l’anada a la difícil pista del Ripollet. L’equip de Carles Rofes va perdre per 51 a 57 en el primer partit de l’eliminatòria, i ara hauran d’aixecar sis punts si volen aconseguir una plaça per disputar la final a quatre de la categoria. El primer assalt va començar molt bé pels interessos dels blaus, quan van aconseguir sis punts d’avantatge, la màxima renda local, però abans d’acabar el primer període el Ripollet es va posar per davant per primera vegada i ja no va deixar anar la iniciativa en tot el partit

La distància al marcador va anar fent estira-i-arronsa tot el partit, els visitants van arribar a tenir una màxima avantatge de 13 punts al tercer quart, però els graciencs van reaccionar i van arribar a situar-se a només un punt a poc més d’un minut pel final. Els màxims anotadors del partit van ser Oriol Pla (12 punts) i Medir Tena (10) per part de Lluïsos, i Roger Vilanova (13) i Roger Álvarez (13) per part dels visitants.

L’assalt definitiu es disputarà aquest diumenge a partir de les 7 de la tarda al pavelló Francesc Barneda de Ripollet. En cas d’aconseguir superar l’eliminatòria, el rival dels blaus serà el vencedor del creuament que enfronta el Lliçà d’Amunt i el Maristes Ademar, i en el primer partit els badalonins van aconseguir una renda de dos punts.

D’altra banda, el sènior B de l’entitat comença aquest dissabte la promoció de permanència a Primera Catalana. El rival és La Salle Manresa, i els graciencs tenen el factor camp en contra. L’eliminatòria es disputa al millor de tres partits.

Cap de setmana de diades
El Bàsquet Claret i el Safa Claror celebren la festa de final de temporada aquest cap de setmana.

Els llops començaran la celebració de la 40a edició el divendres, i s’allargarà dissabte i diumenge. Els dies estaran farcits d’activitats per a totes les edats, concursos i partits. Un dels punts àlgids de la celebració arribarà amb la paellada de germanor que es farà el diumenge al migdia al pati de l’escola.

La festa del Safa Claror arriba a la 21a edició, la diada de final de temporada començarà el dissabte al matí i al llarg de tot el dia s’organitzarà un torneig de 3x3, un torneig de pares, un partit d’entrenadors i concursos de tir. Tot plegat s’acabarà amb el tradicional sopar i el ball a partir de 2/4 d’11 de la nit al pati exterior.