El cabaret eròtic de Mousse de Parrús, a la Sonora

Cultura

El trio Mousse de Parrús torna a Gràcia amb Jo vull ser miss, un espectacle que es va veure a la Nit Eròtica del CAT el passat 15 de febrer dins del Tradicionàrius d’enguany. Els músics, després de diverses actuacions arreu del territori, visitaran la Sonora de Gràcia el proper divendres 31 de maig amb la seva particular proposta: una revisió de la música popular dels anys 20, fent reviure el Paral·lel de les vedettes i els espectacles de varietats per transportar-los a la Barcelona d’avui dia en una hora i mitja de teatre musical on el sentit de l’humor, l’erotisme i la sàtira social marquen el ritme de la vetllada. Sota la direcció artística de Júlia Vincent, el grup el formen Bernat Duran (violí i joguines), David Delgado (guitarra i joguines) i Carmesina Pons Tena (veu).