48 equips i més de 700 futbolistes participen en el Torneig Europa Base el mes de juny

Esports

Foto: Jordi Bautecas

Diumenge arrenca la primera part del torneig que organitza el Club Esportiu Europa i que es disputarà en quatre dies. El Nou Sardenya serà la seu de tots aquests dies de torneig que comença amb el de categoria infantil, que seguirà el dia 8 amb la categoria aleví de futbol 11, i es tancarà el cap de setmana del 15 i el 16 de juny, primer amb el d’aleví futbol 7 i finalment amb el de la categoria benjamí. En total hi participaran 48 equips i més de 700 futbolistes nascuts entre l’any 2006 i 2009.

En les dues primeres categories de torneig hi participaran set equips a més del representant escapulat en cada categoria. Els equips es dividiran en dos grups de quatre, disputaran partits de 25 minuts i els dos primers classificats jugaran la fase final. En els tornejos dels dies 15 i 16 de juny, que es disputen en la modalitat de futbol 7, hi ha 16 equips per torneig, se separaran en quatre grups, els partits duraran 20 minuts i es classificaran els dos primers de cada grup per jugar les eliminatòries de quarts de final cap endavant. L’Europa ha volgut garantir que tots els equips participants juguin un mínim de tres partits.

“Equips com el Cornellà, el Sants, el Sant Andreu o el Manresa participen d’aquesta edició. Ens porta molta feina, però mou un volum de gent molt alt i cada any funciona molt bé. Els equips de futbol 7 que estan acostumats a jugar a l’Àliga els hi fa il·lusió jugar al Nou Sardenya”, explica Ramon Gatell, el director tècnic del futbol formatiu escapulat. Tots els jugadors participants rebran un obsequi de record a més dels premis pels guanyadors. Aquest any el torneig compta amb la col·laboració destacada de Base Benitosports, i també del Mercat de l’Estrella que proveiran de fruita a tots els participants.