L’Europa 19/20 pren forma la setmana del 112è aniversari

Esports

El primer equip de l’Europa té confirmats set jugadors de cara la temporada 19/20, dues altes i cinc renovacions. Aquesta setmana s’ha confirmat la segona incorporació la de Kilian Vicente, procedent del Martinenc on ha jugat les darreres temporades ocupant el carril dret, ocupant tant l’extrem com el lateral. L’altra incorporació confirmada és la d’un vell conegut de l’afició escapulada, Jordi Cano, germà petit del ‘Capi’, que es va formar a la base de l’Europa i que va arribar a jugar quatre partits a Tercera Divisió la temporada 16/17. El petit Cano ha jugat les últimes temporades primer al Prat i aquesta última temporada al Castelldefels, on ha salvat la categoria i ha marcat nou gols.

En el capítol de renovacions, el club ha aconseguit signar la continuïtat de peces importants tant a la porteria, la defensa, com al mig del camp. Marc Priego seguirà defensant la porteria escapulada després d’una exitosa temporada, el ‘Capi’ Cano continuarà portant el braçalet i sent un dels pals de paller de la defensa, Castell seguirà cobrint el lateral; al mig del camp, dues peces imprescindibles aquesta temporada en l’esquema de Vilajoana vestiran de nou l’escapulada, Prats i Gabi.

En el capítol de baixes, el club ha confirmat que cinc jugadors no seguiran al club per motius ben diversos. El club ha comunicat a Aitor i Elo que no formaran part del nou projecte esportiu, el porter Joan Compte ha decidit no renovar malgrat l’oferta de renovació que li havia proposat el club i buscarà un nou repte, una de les revelacions de la temporada, Soto, marxa el curs que ve a estudiar a Viena i serà baixa, finalment, Èric tampoc seguirà després d’acordar-ho amb el club.

A més, aquesta setmana l’Europa ha celebrat el 112è aniversari amb l’onzena diada del soci a l’Hotel 1882 en un acte on s’ha reconegut als socis amb 25, 50 i 75 anys d’antiguitat i s’ha homenatjat la plantilla de l’ascens a Segona B de fa 25 anys.

L’Aleví de futbol 11 agafa el relleu en el torneig al Nou Sardenya. L’Europa va aixecar el títol en la categoria infantil, i aquest dissabte serà el torn per la categoria aleví de futbol 11. Els participants seran el Badalona, L’Hospitalet, el Sant Andreu, el Jàbac, l’Atlètic Sant Just, el Granollers, el Manresa i l’Europa. El torneig es jugarà de les 9 del matí fins a les 6 de la tarda.