Dotze hores de bàsquet al pavelló dels Lluïsos de Gràcia

Esports

La secció de bàsquet dels Lluïsos de Gràcia celebra aquest dissabte la seva festa amb les tradicionals 12 hores. Els jugadors i jugadores del club des dels més petits que formen part de l’escola, fins als que han complert el cicle de cadet s’ajuntaran per disputar diversos partits de cinc contra cinc a la pista de la plaça del Nord, des de les 9 del matí i fins a les 9 de la nit.

Cada partit tindrà una durada de 15 minuts i es distribuiran amb dues parts de set minuts i mig cada una. Aquest és un dels esdeveniments més esperats pels jugadors i jugadores del club que cada any participen massivament de la festa. Entremig dels partits també s’organitzaran diversos concursos de tir oberts a tots els jugadors del club.

Els jugadors no són els únics protagonistes d’aquestes 12 hores, que enguany arriben a la 25a edició, ja que també tindran l’opció de gaudir del bàsquet com a jugadors les famílies que han donat suport tot l’any, i cas ho faran disputant partits a l’escola Pau Casals. Els equips de l’ACIDH de l’entitat, tant masculí com femení, també formaran part de la festa.