Festa ‘oficial’ pel canvi de nom de Riera de Cassoles

Política

No n’hi va haver prou el 24 de març amb la festa veïnal que la plataforma Riera de Cassoles va assumir en solitari com a conseqüència del llarg període electoral obert entre les eleccions generals i les municipals-europees. Aquest dissabte, de 10 a 13 h, poques hores abans que s’acabi el mandat amb la sessió constitutiva prevista a les 5 de la tarda, la ja estrenadíssima avinguda de la Riera de Cassoles farà la festa oficial, amb suport oficial de l’Ajuntament i amb cercavila, escenari i exposició de fotos. Fins i tot es tallarà el carrer, les botigues sortiran al carrer i es muntarà un escenari a l’altura del carrer Carolines.

Les reunions preparatòries a Vil·la Urània que s’han fet aquests dies han estat unànimes pel que fa a la valoració de la reforma urbanística. “Tenim un carrer molt més digne que l’anterior”, apunta Francesc Rosell, de la plataforma Riera de Cassoles, que només hi posa algun però amb alguns senyals pendents de revisar. “Estem contents, encara que falti alguna cadira o hi hagi alguna incidència en la correspondència”, diu Carme Bou, de la plataforma Príncep d’Astúries. Però justament ha estat en l’èmfasi sobre la reforma, que ha desaparegut de la festa oficial en favor de subratllar el canvi de nom, el que ha impedit la unanimitat final. La plataforma Príncep d’Astúries no assistirà a la festa. “No ens hem entès”, diu Bou. Encara cueja la irritació pel baix pes dels residents en el canvi.