Art, natura i creativitat al Bosc Turull

La propera activitat programada a l’Aula Ambiental del Bosc Turull és una sessió el proper dimecres 26 de juny (de 18 h 20.30 h) on es treballarà la inspiració de la natura, centrant-se en l’Arbre com a element de vida i connexió. Impartit per Carla Peracchi, mediadora i professora d’art i creativitat, en aqueta sessió pràctica on no calen coneixements previs, es fomentarà l’expressió artística i l’experimentació creativa mitjançant la pintura i el dibuix. L’activitat es desenvoluparà en l’espai extern, entre la vegetació del Bosc Turll, on es poden despertar els sentits de totes les persones que hi participin i gaudir del potencial creatiu de cadascuna d’elles.

Dimecres 26 de juny
De 18.00 a 20.30h
Lloc de trobada: Aula Ambiental Bosc Turull (Passeig Turull, 2). Amb Carla Peracchi.

[boscturull.cat]