S. Pastells: “Tenia clar que algun dia tornaria; l’Europa és casa meva”

Esports

Sergi Pastells (Barcelona, 1993) és una de les noves incorporacions de l’Europa, un dels jugadors destacats de la temporada en què es va aixecar la Copa Catalunya.

Tercera etapa com a jugador escapulat.
Sí, vaig viure quatre anys i mig al futbol base, més tard la temporada en què vam guanyar la Copa Catalunya i ara serà la tercera.

Quin record tens de la temporada 14/15?
Molt bo, a nivell personal va ser el de la meva explosió que em va permetre després jugar a Segona B. El recordo amb molt afecte, a nivell d’equip vam guanyar la Copa Catalunya i vam jugar el playoff.

Com va anar l’experiència per la Segona B?
El primer any molt bé, vaig tornar a guanyar la Copa Catalunya, fins i tot vaig tenir l’opció d’anar a algun filial del futbol professional. El segon vaig patir una lesió greu, vaig sortir cedit a Terrassa i no va anar tan bé.

Aquest any amb el Granollers heu acabat a mitja taula. Com valores la teva temporada?
Molt bona, buscava jugar minuts i n’he tingut molts. La lesió ja forma part del passat, i hi havia un grup de jugadors que ja coneixia i ens hem entès molt bé.

T’esperaves l’oferta de l’Europa?
Una mica, l’any passat ja havia parlat amb el David Vilajoana, però la meva situació era diferent, tenia contracte amb el Sabadell i no estava lliure, el David tenia una mica de pressa i el Granollers em va esperar més fins a última hora.

T’ho vas pensar molt quan vas rebre l’oferta?
La veritat és que no. Tenia moltes propostes de Tercera, però sempre tenia al cap tornar a l’Europa. Des del primer moment que vaig marxar tenia clar que algun dia tornaria. L’Europa és el club he estat més a gust, és casa meva.

Has pogut parlar amb algun company?
De la meva anterior etapa queden l’Alberto i el Cano, amb qui mantinc una molt bona relació. També conec molt el Gabi i el Jordi, el preparador físic. Amb el Guti també vam jugar junts en algun moment en el juvenil de l’Europa.

Com t’imagines la temporada vinent?
Veurem com queda la categoria, però l’Europa ve de fer un bon any, amb moltes cares noves. Amb els fonaments de l’any anterior i els reforços penso que podem fer un any xulo. Estic il·lusionat.

Un somni per complir amb la samarreta de l’Europa.
Un somni seria jugar a Segona B amb l’Europa. Tornar a jugar el playoff i arribar el màxim lluny.

Un mes i tornada a la feina. El primer equip de l’Europa comença els entrenaments el dijous 25 de juliol a 2/4 de 8 del vespre. Els dos primers caps de setmana d’agost, l’equip de Vilajoana ja té programats els primers amistosos, el primer contra el Sants i el segon contra el Granollers, l’últim equip de Pastells. Un any més, el trofeu Vila de Gràcia es disputarà el 15 d’agost al Nou Sardenya contra un rival encara per determinar.