Localitzat sense vida el cos d'un home a la part baixa de l'avinguda Vallcarca

Agents dels Mossos d'Esquadra i de la Guàrdia Urbana han activat a primera hora del matí un fort desplegament i acordonament de la part baixa de l'avinguda de Vallcarca, banda Besòs, quan algú els ha alertat de la presència del cos sense vida d'un home que estava assegut en un banc del carrer, just davant d'un supermercat que hi ha pujant a mà dreta abans del solar de la Casita Blanca. La policia ha actuat quan passaven pocs minuts de dos quarts de vuit i el metge ha confirmat que no hi havia signes de violència en la defunció. Els passavolants han explicat a l'Independent que la situació ha cridat l'atenció perquè els agents estaven utilitzaven una manta tèrmica per cobrir el cos de la víctima. [A la imatge, facilitada per un testimoni, lloc on s'ha trobat el cos]