Jiménez és el quart retorn i l’Europa compta amb 20 jugadors

Esports

El primer equip de l’Europa torna a la feina el 25 de juliol i de mica en mica va definint la seva plantilla. En el capítol de noves incorporacions destaquen que quatre d’elles vestiran l’escapulada per segona o tercera etapa, el primer va ser Jordi Cano, després va ser el torn d’Àlex Gutiérrez ‘Guti’, fa uns dies Sergi Pastells, i aquesta setmana s’ha anunciat la tornada de l’extrem David Jiménez. Tots quatre van deixar un gran record en les seves etapes anteriors defensant l’escapulada.

Jiménez va jugar a l’Europa fa dues temporades, on va tenir un paper destacat, va jugar 36 dels 38 partits de lliga, va marcar 12 gols i va repartir 7 assistències. Lúltima temporada ha jugat a L’Hospitalet, on no ha brillat el que ho va fer amb la samarreta escapulada.

En el capítol de renovacions, aquesta setmana s’ha anunciat que Adrián Guillen complirà la seva tercera temporada al primer equip de l’Europa amb l’objectiu de seguir la seva progressió; Ignasi Varona, intentarà deixar enrere un mal any per culpa de les lesions i complirà la quarta temporada; i Jordi Martínez seguirà sent l’home gol després de ser una peça clau a la davantera aquest any. Aquest estiu, l’Europa ha aconseguit la continuïtat de la majoria de la columna vertebral de la temporada passada, com ara els tres capitans (Cano, Alberto i Uri), i jugadors que han estat imprescindibles en els esquemes de Vilajoana, com ara Alfons Serra, Jordi Martínez o Marc Priego. En total l’Europa compta amb 20 jugadors (12 renovacions i 8 incorporacions o ascensos).

D’altra banda, el primer equip ja coneix el primer rival a la primera eliminatòria de la Copa Catalunya, i serà el Llagostera. L’eliminatòria es jugarà al Nou Sardenya, a partit únic el 3 o 4 d’agost, en una hora encara per determinar. Si l’Europa aconsegueix passar de ronda, es podia viure un derbi contra el Sant Andreu al Nou Sardenya l’11 d’agost, en cas que els andreuencs també derrotessin el Peralada en la primera eliminatòria.

El club també ha començat aquest juliol la campanya de socis i abonats de cara la temporada vinent. El preu del carnet de soci varia entre els 300 i els 35 euros en funció de la modalitat, i el club ofereix descomptes importants al llarg de tot el mes. L’abonament té un preu tancat de 50 euros i permet viure tots els partits de la lliga al Nou Sardenya. També hi ha la possibilitat d’adquirir el carnet de suport al futbol femení per un preu de 20 euros.