Un empat il·lusionant (2-2)

Esports

L'Europa ha aconseguit el primer punt de la temporada contra el Terrassa en un partit amb moltes ocasions on els escapulats s'haurien pogut emportar més premi. 

Els graciencs han començat dominant el partit, i abans d'arribar al minut 10, una contra ràpida iniciada per Jordi Cano, ha donat la passada a Pastells i aquest ha assistit al segon pal perquè Gabi inaugurés el marcador. L'Europa seguia dominant, però poc després, en una acció aïllada, una rematada acrobàtica de Coro s'ha colat per l'escaire, i malgrat l'estirada de Marc Priego, la pilota ha acabat entrant i s'ha convertit en el gol de l'empat. El partit ha estat intens, amb picabaralles per part dels dos equips, i l'Europa ha seguit buscant la porteria egarenca, el jugador que ha estat més a prop ha estat Joel Jorquera, primer el seu xut ha marxat fregant el pal, i pocs minuts més tard ha estavellat una pilota al travesser. El Terrassa també ha tingut una ocasió clara abans del descans, però el xut de Jaume ha marxat per sobre la porteria de l'Europa.

La segona meitat ha començat amb polèmica després que l'àrbitre anul·lés un gol de cap de Pastells per fora de joc, el lateral ha estat un punyal per la banda dreta. Abans de l'hora de joc, Cano ho ha intentat de cap, però la seva rematada ha sortit desviada. Pastells ho ha tornat a intentar, però la defensa del Terrassa ha salvat el gol quan el porter ja estava venut. Al minut 77, un desajust defensiu de l'Europa l'ha aprofitat Arranz per avançar els egarencs després de dos rebots, un resultat injust per què s'estava veient al Nou Sardenya, però només tres minuts més tard, una centrada rasa al segon pal de David Jiménez l'ha refusat malament el defensa i des de dins l'àrea Alfons Serra ha fet el gol de l'empat. L'Europa ha buscat la victòria fins al final, Jordi Cano ha tingut l'ocasió més clara després d'una jugada assajada a la sortida d'un córner, però no ha precisat amb la rematada, i pocs minuts després el mateix Jordi Cano ha fet lluir-se el porter local, i en el refús ho ha intentat Pastells però la rematada ha acabat a la boca de l'estómac del porter.

Finalment el marcador no s'ha tornat a moure, i l'Europa no ha pogut aconseguir la primera victòria malgrat les bones sensacions de l'equip.