L’Ateneu Roig arrenca el curs amb un cicle polític

Política

L’Ateneu Cultural Roig del carrer Torrent d’en Vidalet 32 està treballant en la primera cita del curs polític, que a efectes pràctics no començarà fins a l’octubre amb el primer ple, amb un cicle de cinc sessions de debat a les quals estan convidats el president i el regidor del districte, Ferran Mascarell i Eloi Badia, i tots els grups municipals amb representació al districte.

El plantejament del cicle, que ha fixat la primera sessió de debat el 8 d’octubre, és centrar el debat “sobre els aspectes que més afecten a la quotidianitat de la societat del Districte i apropar l’Ajuntament a la gent”, segons ha apuntat el responsable del cicle a l’Ateneu, Pep Ferreras. En aquesta primera sessió, moderada pel director de L’Independent, Albert Balanzà, el regidor, Eloi Badia, i els grups municipals abordaran la participació ciutadana en els cinc barris de Gràcia. Les tres següents dates, 15, 22 i 29 d’octubre, tractaran amb el conseller de govern responsable, les polítiques locals en habitatge, salut i cultura. L’última sessió, amb el president del districte, Ferran Mascarell, el 5 de novembre, servirà per debatre l’abast i limitacions de la capacitat de decisió del districte de Gràcia i l’encaix municipal, nacional, estatal i europeu.