27-s als Jardinets!

per Conxa Garcia

Divendres 27, a les 18 hores, ens convoca la Vaga Mundial pel Clima, amb el suport de més de 300 organitzacions, als Jardinets de Gràcia. La manifestació anirà cap a la Pl. Catalunya. És un dels molts actes que es faran al voltant d’aquesta convocatòria. El Manifest ens explica les diferents alertes sobre el deteriorament de molts dels ecosistemes, tan terrestres com marins, i l’extinció d’un milió d’espècies d’animals i plantes, tot per l’amenaça de l’activitat humana. S’està a prop d’un punt de no retorn front al canvi climàtic a causa d’un model de producció i consum inapropiat, que posa en risc la nostra supervivència. Les organitzacions signants demanen que es declari immediatament l’emergència climàtica i es prenguin mesures concretes per reduir ràpidament a zero les emissions de gasos d’efecte hivernacle, segons l’establert per la ciència i sota criteris de justícia climàtica. Evitar que la temperatura global pugi per sobre de 1,5º ha de ser una prioritat de la humanitat. Institucions, estats i empreses han de respondre a la demanda d’un nou model econòmic socioecològic que no faci perillar la supervivència de la vida tal i com la coneixem. Activem-nos, en defensa del futur, d’un planeta viu i d’un món just!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *