La Plataforma Bàsquet Gràcia, orgullosa de la reedició del torneig

Esports

Tal com va passar més de deu anys enrere, el pavelló Josep Comellas va tornar-se a omplir de bàsquet gracienc com anteriorment havien fet el pavelló de la plaça del Nord o la pista de la Creueta del Coll. El recuperat Vila de Gràcia, una de les principals iniciatives de la Plataforma Bàsquet Gràcia, va ser un gran encert: “estem molt contents de com va anar tot, teníem moltes ganes de recuperar aquest torneig i tot ha sortit molt bé”, explica el Xavi Sendra, un dels membres de la Plataforma.

A molts jugadors i jugadores els va fer il·lusió retrobar-se amb cares conegudes de jugadors d’altres equips, que en el seu dia van ser companys o companyes d’equip, o fins i tot que no ho han estat mai, però el simple fet de viure a Gràcia a fet que coincideixin sovint amb el pas dels anys, i aquest fet es veia palès amb les abraçades entre ells en arribar a la instal·lació.

En l’àmbit esportiu, els quatre vencedors van ser els Lluïsos de Gràcia, que es van imposar en el grup 1 tant masculí com femení, el Bàsquet Claret, que va guanyar el grup 2 femení i el CB Coll que va ser el campió del grup 2 masculí. L’equip blau femení va ser el primer a proclamar-se campió després de derrotar el Safa Claror el divendres i el Vedruna Gràcia el dissabte. L’equip masculí va guanyar al Bàsquet Claret el dissabte en un partit disputat al pavelló de Penitents, i al Vedruna Gràcia a la final en un partit de molt nivell. En el grup 2 masculí, el vencedor va ser el CB Coll, que va guanyar els partits contra el Pedagogium i el Vedruna Gràcia. El grup 2 femení va ser el més desigual i les vencedores van ser el Bàsquet Claret.

La Plataforma Bàsquet Gràcia va voler tenir un reconeixement per a tots els clubs participants que van contribuir a fer que aquesta onzena edició fos un èxit, i també van voler homenatjar a la família Comellas amb el premi “Històrics del Bàsquet de Gràcia”, per reconèixer la tasca feta pel Josep Comellas “Pepis” pel CB Pedagogium i per molts entrenadors de tot Catalunya.

Des del divendres a la tarda, diversos consellers del Districte de tots els partits polítics van fer acte de presència al pavelló del carrer Neptú, i molts d’ells van mostrar el seu suport a aquesta iniciativa a través de les xarxes socials.