No coneixen la victòria (3-1)

Esports

Nova ensopegada de l'Europa, aquest cop a Figueres, i els escapulats es queden com l'únic equip de la lliga que no coneix la victòria.

El partit ha començat amb ocasions a les dues porteries, primer Jordi Cano amb un xut forçat que el porter local ha aturat amb dos temps. La resposta del Figueres ha arribat amb dos xuts de Pepu Soler, un que ha desviat Marc Priego i l'altre que ha sortit desviat per poc. El Figueres ha començat a dominar el partit, l'Europa esperava la seva ocasió a la contra, i Martínez ha tingut una ocasió clara però el seu xut ha sortit massa creuat. Passada la mitja hora ha arribat el primer gol, centrada des de la dreta, mitja sortida de Marc Priego i al segon pal Pepu Soler estrena el marcador. Abans del descans l'Europa ha reclamat un penal sobre Martínez, però l'àrbitre no ho ha considerat així.

L'Europa ha sortit concentrat a la segona meitat i ha forçat un penal que ha xutat Alfons Serra, però el porter del Figueres ha encertat la seva intenció. Al minut 54, el mateix Alfons Serra s'ha refet de l'error en el penal després d'una rematada al segon pal que s'ha convertit en el gol de l'empat. El partit s'ha igualat, tots dos equips han volgut anar a buscar la victòria, però el premi se l'ha emportat el Figueres, quan en el minut 72, una contra per la banda esquerra l'ha rematat Ivan Vidal en segona instància i ha fet el 2 a 1. L'Europa ho ha intentat però no ha sabut reaccionar i en els últims minuts Pepu Soler ha fet el tercer i el Figueres encara n'hauria pogut fer algun més en el temps afegit.