L’Europa busca estrenar el caseller de victòries contra el Cerdanyola

Esports

Pocs aficionats de l’Europa podien imaginar fa un mes quan va començar la lliga que cinc jornades més tard l’equip encara no hauria guanyat cap partit i que ocuparia una de les posicions de descens, però la situació és tal qual, els resultats no han sortit com esperaven i els escapulats només han sumat tres punts i són l’únic equip de tota la lliga que no coneix la victòria. Aquest cap de setmana l’equip de Vilajoana té una nova oportunitat per començar a sumar de tres en tres en el partit de diumenge, a les dotze del migdia, contra el Cerdanyola.

Encara queden trenta-tres jornades per disputar-se, l’equip ha tingut moments de bon joc, però les dificultats a l’hora de marcar gols i sobretot la fragilitat darrere està sent una llosa massa gran perquè l’equip sumi la primera victòria. El rival d’aquest cap de setmana, el Cerdanyola, va començar la lliga sumant dues victòries, però tampoc arriba en una gran dinàmica, ja que en els tres partits següents ha encadenat dos empats i una derrota. El punt fort dels verds en aquest tram inicial de la temporada està sent la seguretat i és que només ha encaixat tres gols i és el segon equip menys golejat, mentre que el tendó d’Aquil·les està sent l’eficàcia golejadora, perquè només ha marcat quatre gols i en cap partit ha marcat més d’un gol. Recuperar la solidesa defensiva habitual de l’Europa serà decisiva per tenir possibilitat d’aconseguir la primera victòria.

Davant la situació delicada que viu l’equip, jugadors de pes de la plantilla com el capità, Àlex Cano, o el lateral, Sergi Pastells, han volgut aixecar els ànims de l’afició a través de les xarxes socials. “Toca estar més units que mai i seguir esforçant-nos per aconseguir bons resultats! Encara queda un llarg camí per recórrer i cal treballar fort. Segur que les victòries arribaran aviat”, deia Cano, “No queda una altra que aprendre dels errors que hem comès i treballar més per revertir la situació! Jo confio en aquest equip! Des de ja pensant en el partit de Cerdanyola!”, escrivia Pastells.